Категории


Selv om sykehusene tilbyr behandling

Metaller med chelaterapi

Hun er en rask bevegelse første grader med kobberfarget hår. Katie har lyse brune øyne, men har problemer med å gjøre øynekontakt. Hun har også autisme, og hun kan ikke snakke, men hun gjør en snill av klingende lyd når hun er glad.

canada goose importør norge Men Katie er ikke her for autismebehandling. Behandlingen hun har fått chelation terapi er å få hennes ledningsnivåer nede. Selv om sykehusene tilbyr behandling, går noen desperate foreldre til hjemmebaserte chelatasjonssett og over disk-piller, som leger sier kan være farligere. canada goose importør norge

Bly kan forårsake alvorlige atferdsproblemer hos barn og senke deres IQ. Når Kates ledende nivå er høy, blir hun irritabel og har mer problemer med å lære, sier moren sin.

canada goose norge forhandler ‘Hun tar hele tiden min,’ sier Oliver. canada goose norge forhandler

canada goose norge Katie ble først diagnostisert med et forhøyet blynivå ved 2 års alder. canada goose norge

canada goose norge nettbutikk ekte Lead canada goose outlet autentisk i kroppen er beryktet hardt å bli kvitt. Offisiell canada goose outlet Det siver inn i bein for å gjemme og sniker seg over blod hjerne barriere, påvirker humør, fokus og søvn. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge ‘Du har aldri vært i nærheten av en bygning når de’ får taket deres ferdig, vet du, og lukten kommer bare i munnen din? Det er hva det lukter, sier hun. canada goose i norge

De måtte kappe opp Katie-piller og gjemme dem i eplejuice. Hun vant ikke å drikke eplejuice, sier Oliver.

canada goose jakke Men sykepleier utøver Barbara Moore, som driver leder klinikken på Mount Washington, sier å komme forbi lukten, er bare en av utfordringene til chelation. canada goose jakke

‘Et barn under chelation trenger nøye overvåking for å sikre at nyrene dine klarer å håndtere ledningen, da den blir metabolisert i kroppen, sørg for at leveren er OK, sørg for at antall hvite blodlegemer er OK,’ hun sier.

canada goose dunjakke Dessuten fjerner chelatasjonsprosessen ikke alt metallet ut først, det bringer det bare ut fra beinet til blodet. Noen tester høyere for bly etter behandlingen til den spyler fra systemet. canada goose dunjakke

Og viktigst er det ikke å kurere skaden metallet har gjort til hjernen.

canada goose norge nettbutikk ‘Det vi prøver å gjøre, er å forhindre ytterligere skade, sier Moore. Bare en liten prosentandel av dem tester høyt nok til å trenge chelation. canada goose norge nettbutikk

canada goose billig Mens det totale antallet blyforgiftning og chelation terapi går ned, er det fortsatt et problem i byer med gamle hjem som Baltimore, og når folk får brukte leker som kan inneholde bly. Det er også et problem i Noen landlige områder hvor bly fortsetter i jorden, canada goose outlet sier Moore. canada goose billig

Moore ser på mellom fem og 10 chelasjonspasienter om året på sykehuset sitt.

‘Ting vi ser på, er hvor lenge de hadde blitt utsatt for bly, og hvor høy var deres ledernivå, sier hun.

canada goose outlet norge Hun sier at barn som legger mange ikke-matvarer i munnen, har en økt sjanse til å utvikle de klassiske symptomene på blyforgiftning: atferdsproblemer, canada-goose-jakker hodepine og sløvhet. canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo Klinikken bidrar til å utdanne familier om hva de skal gjøre for å redusere risikoen for blyforgiftning. canada goose jakke oslo

‘Vi har mye opplæring på rengjøring av leker, rengjøring av husholdningsartikler. Bruk støvsuger som har HEPA-filter,’ forteller Moore.

Ekstra utfordring med chicago Spesialbehov Kids

Moore sier at det er spesielt vanskelig å holde øye på symptomene på barn med læringstendigheter som Katie. Katie legger nesten alt i munnen fra kaffekoppen som en fremmed forlot på et bord til veggenes hjørner i hjemmet sitt.

Når Moore bringer Katie Canada og hennes mor inn i et eksamenslokale, ser Katie TV mens Moore lytter til pusten hennes og leser hennes diagram. Moore snakker til Katie s mamma.

Moore foreslår å gi Katie isbiter for å holde munnen opptatt og sier at Katie blodtall sakte går ned.

Et nettsted hevdet at dets chelationprodukt korrigerer nevrologisk skade og kvitt kvicksilver. Noen autisme-advokater sier at kvikksølv forårsaker autisme, men det er ikke noe vitenskapelig bevis på det. Eksperter sier chelation er ikke en effektiv autisme behandling.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1111