moncler dames Stuur een bericht naar uw problemen naar de

SavageSalad geeft commentaar op Daily General Discussion

Plaats geen adressen of zoek moncler jassen outlet geen giften zonder voorafgaande goedkeuring moncler sale van de moderators. Pre-goedkeuring wordt alleen in de meest moncler jassen heren buitengewone omstandigheden verleend.

Smeek niet om karma.

Plaats geen inhoud van lage kwaliteit

Inzendingen van hoge kwaliteit worden moncler jas dames aangemoedigd. Ongepaste prijsspeculatie, shilling, herhalende posts et cetera worden verwijderd. ‘Beveel een munt aan’ kan worden besproken in de dagelijkse discussie.

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Toon geen persoonlijke gegevens

Open geen persoonlijk moncler jas dames sale identificeerbare informatie (PII), ook wel doxxing genoemd. Door te onthullen hoeveel munten je bezit, kun je een doelwit worden van leuk web hackers en identiteitsdieven.

Do not doxx andere redditors ook moncler outlet niet als ze zich bezighielden met een illegale activiteit. Rapporteer ze in plaats moncler jas heren daarvan naar de mods.

Ideologische berichten of opmerkingen over politiek worden beschouwd als niet-constructief, buiten het onderwerp en zullen worden verwijderd. Er moncler outlet sale worden moncler nederland uitzonderingen gemaakt voor analyse van politieke gebeurtenissen en hoe deze de cryptocurrency beïnvloeden.

Gebruik geschikte titels en juiste flair

Geen clickbait. moncler jassen dames Titels kunnen niet misleidend zijn. Ze moeten de inhoud die wordt gekoppeld, moncler jas heren sale nauwkeurig weergeven.

Titels moeten in het Engels zijn.

Geen URL’s in titels.

Geen content met lage inspanningen, meestal gekenmerkt door een laag aantal tekens, alle 2018 moncler hoofdletters, banale bewoordingen. Voorbeeld: ‘VERKOOP VERKOPEN!!!’, moncler jassen ‘KOPEN!!’ of ‘MAAN!’

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Meld overtredingen van regels. De regels zijn alleen zo goed als ze worden afgedwongen. Mods kunnen niet overal tegelijk zijn, moncler jassen heren sale dus het is aan u om regelovertredingen te melden wanneer ze moncler outlet https://www.monclersale.nl zich voordoen. Val niet onder het Omstander-effect moncler jassen dames sale en denk dat iemand anders het zal melden.

Het moncler uitverkoop indienen van kleine moncler heren of hyperbolische metapalen om drama in de gemeenschap aan te wakkeren, kan leiden tot een verbod. moncler dames Stuur een bericht naar uw problemen naar de modmail of in r / CryptoCurrencyMeta in moncler jas sale plaats daarvan.

Als u uw subreddit of website in onze zijbalk wilt laten weergeven, lees dan eerst ons sidebar-listingbeleid. Als u aan onze normen moncler jas outlet voldoet, stuur dan een bericht naar de modmail.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *