Категории


Så sjansene for å oppdage viktige hendelser som de skjer i

Choice Award-finalister

canada goose norge forhandler Professor Chris Evans og Dr. K Lynn SmithDr K Lynn Smith canada goose norge forhandler

canada goose jakke Chris og jeg studerer dyreadferd, og vi har blitt nominert for å studere kyllingskommunikasjon. Når jeg sier ordet kylling, synes det flest folk er vanlig eller ekstra sprø, og det er fordi de ikke skjønner at de er i stand til å kommunisere som mennesker gjør. canada goose jakke

canada goose billig Vi har vist at kommunikasjon gir et unikt vindu på dyrs sinn. Du kjenner kylling lyden som alle kan imitere, vel det har en presis melding ‘trussel nærmer seg på bakken’. Menn har også en spesiell samtale som de kan gi når de finner mat. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk Dr K Lynn Smith canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte De er i stand til å referere til hendelser i et miljø som på en måte er at de nesten kan samhandle på en måte som vi trodde var tidligere umulig. for alt annet canada goose outlet enn mennesker og som Canada Goose Premium Outlet Chimpanser og Bonobos. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge Det er virkelig viktig å gjenkjenne at disse dyrene har mye mer på seg i hodene sine enn vi trodde, og jeg tror at vi må behandle dem med litt mer respekt. canada goose i norge

canada goose jakke oslo Dr Clare ParishDr Clare Parish canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge Jeg er Dr Clare Parish, jeg er en neurobiologist. Jeg har sett på å forstå hvordan jeg skal reparere hjernen. canada goose outlet norge

Av spesiell interesse for oss er Parkinsons sykdom. Dette er en sykdom som resulterer i tap av en utvalgt populasjon av celler i hjernen som kalles dopaminneuroner. En av de spennende tingene er at de faktisk kan isolere dopaminneuroner, transplantere dem tilbake i hjernen og forårsake funksjonell gjenoppretting hos pasienter.

canada goose norge Vi ønsker å forbedre disse terapiene for å se at de blir mer vanlige. I en mer roman tilnærming ser vi på https://www.canada-goose-jakker.com å bruke nanoteknologi for å forsøke å fremme denne overlevelse og tilkobling av disse nye cellene. Vi har virkelig sett en økning i antall dopaminceller som vi genererer Washington DC og deres integrasjon i hjernen. canada goose norge

Jeg tror dagen du setter deg ned i mikroskopet, og du ser en transplantasjon for første gang, og hvor bra det er helt integrert i hjernen, er alltid veldig spennende.

Dr Clinton Fookes, Clinton Fookes

canada goose salg Hovedfeltet som jeg jobber med, er faktisk kjent som datasyn og mønstergenkjenning. Så det jeg prøver å gjøre er å ta informasjon fra visuelle kilder og trekke ut informasjon fra disse bildene. canada goose salg

De to hovedfeltene jeg jobber for i øyeblikket er etterretningsovervåkning og også biometri. Vi er nå bokstavelig talt omgitt av overvåkningskameraer i våre banker, kjøpesentre, flyplasser, selv våre arbeidsplasser, men mengden evne som de faktisk gir oss, er nesten null.

canada goose dunjakke Hvis du tror at overlandingsinstallasjoner over hele verden er de fleste, er de ikke veldig intelligente. Så sjansene for å oppdage viktige hendelser som de skjer i sanntid er nesten null. canada goose dunjakke

Så det vi prøver å gjøre er å automatisere denne overvåkingsprosessen. Så prøver å ha intelligens som kjører på videofôr i sanntid. Vi gjør litt arbeid for øyeblikket ved iris anerkjennelse og også ansiktsgjenkjenning og et nummer av andre biometri.

Dette er egentlig en 3D-skanner som vi bruker til å skaffe 3D-modeller av et personens ansikt. Vi har faktisk et kombinert 2D og 3D-skudd av en persons ansikt som vi kan bruke til noen av våre biometri forskning.

Det har bare vært nylig med forbedringen i datateknologi at vi kan få noen av disse programmene å fungere i virkeligheten. Så det er en flott tid å jobbe på dette feltet jeg tror.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1111